Top mesaje LA MULTI ANI pentru zile de nastere

Top mesaje La multi ani pentru zile de nastere, fiecare urare de la mulți ani trebuie să fie unică și specială. O zi de naștere nu trece niciodată neobservată și, pe lângă flori și un cadou surpriză, este esențial să oferi și un mesaj, o urare de bine sărbătoritului care să îi pătrundă subtil în suflet și să înfiripe sentimente de durată!

Până te hotărăști ce cadou vei alege, iată câteva mesaje de LA MULTI ANI pe care le poți trimite celor dragi la zilele de naștere, onomastice sau evenimente de sărbătoare. P.S. o floare poate fi cel mai sincer mesaj! Alege un mesaj de impact marca FlorideLux cu livrare direct la ușa ta!

FlorideLux livrează flori și emoții în mai puțin de 24 de ore! Alege cadouri și mesaje pentru un “La mulți ani” sincer!

Top mesaje LA MULTI ANI pentru zile de nastere

 1. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!
 2. Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!
 3. În această zi specială îți doresc să găseșți dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!
 4. Îți doresc o zi frumoasă, cu multă sănătate și fericire veșnică. La mulți ani!
 5. Îți doresc o zi plină de bucurie și un an plin de veselie. La mulți ani!
 6. Poate că nu sunt lângă tine în ceastă zi specială, dar vreau să știi că mă gândesc la tine și că îți doresc un sincer la mulți ani!
 7. Credeai că am uitat de o zi atât de specială? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de La Mulți Ani și te asigur de prietenia mea veșnică!
 8. Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!
 9. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău! La mulți ani!
 10. Un sincer „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă, iar realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!
Un buchet frumos cu lalele e mai frumos alături de un mesaj de LA MULTI ANI unic. Comandă flori de la FlorideLux și vei primi felicitare cadou pentru mesajul tău!

Top mesaje LA MULTI ANI amuzante

 1. Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!
 2. În viață ești tânăr doar o dată, dar imatur poți fi până la moarte. La mulți ani!
 3. Azi de ziua ta îți urez că ani frumoși să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale! La Mulți Ani!
 4. Îţi urez un an plin de „S”: Sănătate, Sinceritate, Serenitate… După cum vezi, nu am scris S*x, eu fac urări, nu miracole… La mulţi ani!
 5. Prietene, aminteşte-ţi că fără prostie nu ar fi înţelepciune şi făra urâţenie nu ar frumuseţe. Deci lumea are nevoie de tine. La mulţi ani!
 6. La Mulți Ani! Fie ca Facebook-ul tău să fie o avalanșă de mesaje de la toți cei pe care nu îi cunoști și cu care nu ai vorbit niciodată!
 7. În ziua ta specială, îți doresc liniște, dragoste, perspectivă, relaxare, distracție, cunoaștere, romantism, prietenie … și toate lucrurile care nu costă nimic.
 8. Pe măsură ce îmbătrânești se întâmplă trei lucruri. Prima este memoria voastră și nu-mi amintesc de celelalte două. La mulți ani!
 9. La mulți ani! Se pare că ai ajuns la vârsta în care toate complimentele vor fi urmate de „pentru vârsta ta”.
 10. Știți de ce bătrânii poartă șosete negre cu sandale? Ești un an mai aproape de a afla. La multi ani.
Comandă coșuri de Lux și vei primi poza martor înainte de livrare și o felicitare cadou pentru mesajul tău!


Top mesaje LA MULTI ANI pentru zile de nastere mama

 1. Draga mea mamă, să știi că nu contează cât de departe sunt de tine. O parte din inima mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casa noastră. La mulți ani!
 2. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite. Știi să insufli încredere în oameni și să le dai curaj atunci când au nevoie. La mulți ani, draga mea mamă, fie ca mulți ani de fericire să se aștearnă înaintea ta.
 3. Mamă, îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată, pentru răbdarea fără margini, pentru căldură ta uimitoare și pentru sprijinul pe care mi-l acorzi fără limite. Ești un înger pentru mine. La mulți ani!
 4. La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale, mamă! Ai fost mereu alături de mine, așa cum îți voi fi și eu întotdeauna.
 5. Mamă, tu mă înțelegi așa cum nu o mai face nimeni și îți mulțumesc pentru că mă asculți de fiecare dată. Nu aș fi putut avea o mamă mai bună! La mulți ani!
 6. La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume. Te iubesc, mama!
 7. La Mulți Ani, mama! Îți mulțumesc că exiști și că ești mama mea! Îți mulțumesc că ai avut răbdare cu mine și că m-ai crescut atât de frumos!
 8. Îți doresc să ai zile pline de fericire, ușoare și senine. Să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă.
 9. Mămica mea dragă, din momentul când m-ai strâns pentru prima oară la piept, ți-am simțit căldura și grija. Păstrez aceste sentimente până astăzi și le împart cu cei dragi. Să fii sănătoasă și să ai parte de mândrie maternă. Mulți ani frumoși!
 10. În fiecare an, mămică, ochii tăi și zâmbetul sunt mai gingași, iar sentimentele sunt mai profunde. Să fi înconjurată de pace și bunăstare, iar dragostea și faptele mele să devină cea mai mare bucurie din inima ta.
Cadoul potrivit pentru tata există! Intră pe www.floridelux.ro și comandă online cadouri și plante pentru tata!

Top mesaje LA MULTI ANI pentru zile de nastere tata

 1. Unii nu cred că eroii există cu adevărat, dar asta numai pentru că nu te-au întâlnit pe ține. La mulți ani, tată!
 2. La mulți ani, tată! Tu ești cel care mi-a spus întotdeauna că pot să realizez imposibilul dacă mă străduiesc suficient și datorită ție sunt acum ceea ce sunt.
 3. Știu că nu am fost întotdeauna copilul perfect, dar tu ai fost mereu tatăl perfect. Îți mulțumesc pentru că mi-ai reparat jucăriile pe care le-am stricat în copilărie și pentru că m-ai învățat cum să repar singur greșelile pe care le-am făcut în viață.
 4. Ești omul care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile. La Mulți Ani, tata!
 5. La Mulți Ani, tata! Astăzi este momentul potrivit să îți mulțumesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci, îți mulțumesc pentru copilăria fericită pe care mi-ai oferit-o și pentru că, deși am avut mai puține decât ceilalți, au fost toate pe care mi le-am dorit.
 6. Pentru cel mai bun tată din lume, cele mai sincere urări de bine, cu multă sănătate și noroc!
 7. Ești minunat, pentru că ești al meu. Modelul meu de om adevărat și bun, de om vesel și iubit de alți oameni. Ești minunat și tânăr pentru veșnicie. La Mulți Ani, taticul meu!
 8. Cu ani în urmă, Dumnezeu a hotărât să mă trimită în brațele unui înger care să mă iubească și să mă vegheze, indiferent de vârsta lui, indiferent de vârsta mea! La Mulți Ani, tata!
 9. Să îmbătrânești cu grație! Să albești cu grație, căci lumina din ochii tăi o iubim, nu culoarea părului!
 10. Poate ca nu știi asta, dar mereu spun cu mândrie celor din jur că tu ești tatăl meu. Iar ție îți spun La Mulți Ani cu speranța că tot ceea ce-ți dorești se va îndeplini.
Comandă online flori și cutii cu flori pentru iubita ta de la FlorideLux! Ai livrare în doar câteva ore!

Top mesaje LA MULTI ANI pentru persoana iubită

 1. Sunt cea mai norocoasă ființă din lume pentru că te am pe ține alături. Îți mulțumesc pentru sprijinul tău necondiționat. La mulți ani!
 2. Să mă îndrăgostesc de tine a fost ușor. Să te iubesc este și mai ușor. Iar să-ți doresc toată fericirea din lume este pentru mine ceva mai natural decât să respir. La Mulți Ani!
 3. Fie că ziua aniversării tale să fie la fel de însorită precum zâmbetul tău și la fel de frumoasă precum chipul tău. Eu știu că tu strălucești mereu, dar mai știu și că astăzi vei străluci mai puternic decât o rază de soare.
 4. Tu ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. Pasiunea noastră nu va pieri niciodată, iar dragostea noastră va străluci mereu la fel de puternic ca în această zi specială.
 5. Îți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversări vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine. La mulți ani!
 6. Oamenii îşi urează multe lucruri. Eu îţi urez doar două: niciodată şi întotdeauna. Niciodată trist şi întotdeauna fericit. La Mulţi Ani!
 7. De ziua ta îți ofer în dar inima mea, frumos împăturită în această misivă care să îți șoptească ție că te iubesc și te voi iubi mereu! La Mulți Ani!
 8. Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!
 9. Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe Pământ!
 10. Iubitule, nu pot decât să îți doresc multă fericire, noroc și sănătate! Dragoste, îți ofer eu.
Comandă online cadouri de la FlorideLux și ai livrare oriunde în România în mai puțin de 24 de ore!

Top mesaje LA MULTI ANI pentru prieteni

 1. La mulţi ani, dragă prietenă! Te iubesc mult şi sper ca prietenia noastră să continue cel puţin tot atâția ani cât a durat până acum!
 2. La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!
 3. Mă simt norocoasă pentru că am o prietenă atât de apropiată ca tine și îți mulțumesc pentru toate momentele grozave petrecute împreună! La mulți ani!
 4. Îți transmit cele mai calde urări astăzi, de ziua ta! Ești ca un frate pentru mine, iar astăzi, de ziua ta, vom sărbători în stil mare! Să ai parte de toate momentele pline de bucurie pe care le meriți!
 5. Foarte puține persoane au în viața lor pe cineva ca tine. Îți doresc o zi memorabilă, cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!
 6. Prietenii buni se găsesc extrem de rar. Poate că nu o spun des, dar ești cel mai bun prieten al meu și te apreciez enorm. La mulți ani fericiți!
 7. Nu contează numărul de prieteni, ci calitatea lor. Îți mulțumesc că ești cel mai bun prieten din lume! La mulți ani cu sănătate!
 8. Un prieten adevărat ca tine merită să i se întâmple cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!
 9. Știu că vom îmbătrâni împreună, iar copiii noștri vor ajunge să fie cei mai buni prieteni, așa cum suntem și noi. La mulți ani frumoși și încununați cu fericire!
 10. Ne știm din copilărie și am împărțit bune și rele. Ești mai mult decât prietena mea cea mai bună, ești ca o soră. La mulți ani!
Comandă buchete și flori cu un efect WOW iar FlorideLux le livrează în mai puțin de 24 de ore!

Indiferent cui vei spune LA MULTI ANI, nu uita să o faci într-un stil unic! O zi de naștere va ieși din tipar dacă va fi completat de surprize. Fă o surpriză deosebită, elegant: trimite flori și cadouri premium la birou și emoția va fi pe măsura așteptărilor. Poți trimite flori și aranjamente florale, jucării plușate, bomboane fine sau băuturi alcoolice de elită, FlorideLux te va ajuta cu fiecare detaliu!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
 • Felicitari elegante pentru orice comandă
 • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment